Ayon Logo - Human IMprovement

TEAM COACHING

"Als spinnenwebben zich verenigen, kunnen ze een leeuw gevangen houden"

- Ethiopisch spreekwoord -

Op het gebied van teamcoaching zijn er oneindig veel mogelijkheden. Teamcoaching is een krachtig middel om mensen in staat te stellen hun resultaten te realiseren en te optimaliseren. Mijn doel is pas behaald wanneer het team als geheel beter gaat functioneren.

Er zijn veel individuele kwaliteiten en persoonlijkheden die elkaar kunnen aanvullen en versterken binnen een team. Hoe meer mensen er in een team zitten, hoe meer factoren een goede samenwerking in de weg kunnen staan. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor een team niet goed functioneert; de communicatie verloopt stroef, conflicten, onrealistische verwachtingen, verborgen agenda´s, onzekerheid, onderlinge rivaliteit of een gebrek aan kennis of vertrouwen. Als teamcoach van Ayon beinvloed ik de interactie in de teams, ondersteun ik de teams in hun ontwikkelproces met als doel een effectieve samenwerking te realiseren.

Team Coaching Ayon Tenerife

Afhankelijk van de leerdoelen kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

• Transparant communiceren;
• Het verbeteren van interne en/of externe communicatie;
• Inzicht geven in de eigen en gezamenlijke verantwoordelijkheid;
• Het optimaal gebruik maken van ieders kwaliteiten;
• Succesfactoren voor teams;
• Procesgericht werken;
• Werken onder druk;

Teamcoaching is een op maat gemaakt traject dat helemaal wordt afgestemd op de behoeften en pijnpunten binnen een team. Het traject gaat van start met het formuleren van gezamenlijke teamdoelen, persoonlijke leerdoelen en een eenduidige visie. Vervolgens vinden er regelmatig teamsessies plaats, waarbij ik als coach zorg voor een duidelijke koers, verrassende inzichten, reflectiemomenten, bijsturing en begeleiding. De gezamenlijke doelen en eenduidige visie zorgen voor verbinding en een sterker teamgevoel.

Volver arriba
Hola soy Mandy, me encantaria ayudarte
Powered by